Árak és foglalás

Szállásdíjak: 17 500 Ft/fő/éjszaka, 0-3 éves kor között díjmentes, 3-6 éves kor között 8 750 Ft/fő/éjszaka

Kérlek az alábbi információk elolvasását követően használd az oldalon alján található “Foglalás” gombot! A sikeres foglalásról e-mailt küldünk, melyben szerepelnek majd a foglalási információk. Ebben adjuk meg a számlaszámot is, ahova a teljes szállásdíj 50 %-át, mint foglalót utalni tudod. Kérünk arra, hogy kettő napon belül teljesítsd az utalást, hogy foglalásodat véglegesíteni tudjuk. Az összeg beérkezése után is minden esetben küldünk egy megerősítő e-mailt, és felvesszük Veled a kapcsolatot.

Lemondási feltételek: Az érkezést megelőző 15 napig ingyenes a lemondás. Az érkezést megelőző 1-14 napig a foglalási díj 50%-a a lemondási díj. Az érkezés napján vagy azután lemondott foglalási díj 100%-a a lemondási díj.

A ház minimum kettő éjszakára foglalható!

Az ár tartalmazza mindazt amire szükségetek lehet: a ház, a terasz és a kert kizárólagos használatát, ágyneműt, törülközőt, hajszárítót, felszerelt konyhát, konyhai alap fűszereket, Nespresso kávéfőző használatát (hozzávaló kapszullát hozni kell!) tea filter bekészítést, valamint a végső takarítás árát!

Ajánljuk: pároknak (2 felnőtt), vagy családoknak (2 felnőtt + gyerek/ek) Két kihúzható kanapé áll rendelkezésre, ahol összesen 4 fő alhat. Kérésre összecsukható babaágyat, és etetőszéket is tudunk adni.

A Szajkó Fakuckóban korlátlan internet hozzáférés biztosított.

A szállásdíj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót, mely 300 Ft/fő/éjszaka, étkezést sem tartalmaz, viszont bátran ajánljuk a 3 perc sétával elérhető Vadásztali Éttermet (Jägerstube), illetve a völgyben lévő parkerdő Dám Pont Öko Büféjét is.

Szeretjük az állatokat, nekünk is van kutyánk, de sajnos nem áll módunkban házi kedvencet fogadni.

Bejelentkezés: A foglalás napján 14:00 után
Kijelentkezés: A ház elhagyásának napján 10:00-ig

Bízunk benne, hogy a nálunk töltött időt igazán felhőtlenül sikerül megélnetek. Igyekeztünk a házat úgy kialakítani, hogy semmiben ne szenvedjetek hiányt, ezért arra kérünk benneteket, hogy vigyázzatok a vendégházra, hogy más is élvezhesse amit Ti kaptatok. Bármilyen kérdés, kérés esetén a 30/9470-892 telefonszámon, vagy az info@szajkofakucko.hu címen szívesen segítünk.