Vendégvélemények

Csendes helyen meghitt kis faház. Fiatal pároknak a legjobb választás!

2024.04.02.

Tulajdonos nagyon kedves segítőkész mindenkinek csak ajánlani tudom. Fantasztikus helyen fantasztikus emberekkel.

2024.02.06.

A faház valami mesés volt, egy igazi kis bájos ékszerdoboz. Semmi kivetnivalót nem találtunk benne és azt adta, amit a szallas.hu-n lévő ismertetője és amellé mellékelt képek ígértek. A kilátás gyönyörű mind naplementekor, mind napközben. Tökéletes meleg hangulatù szálláshely!

2023.12.21.

Csendes nyugodt környezetben , kiváló fa kuckókba pihenésre vágyóknak ajánlom.

2023.11.27.

Imádtam a szálláshelyet és a környéket! A szálláshelyről extrán gyönyörű volt a kilátás. Tényleg csendes volt a környék, a szomszédok pont megfelelő távolságra voltak. A vendéglátó abszolút segítőkész és kedves volt. Csak ajánlani tudom a szállást! Még biztos hogy vissza fogok menni.

2023.09.05.

Maga az idill amit az ember fogad ott a helyszínen…

2023.08.27.

A kilátás gyönyörű. A környezet nyugodt, pihentető. A szállásadó kedves, segítőkész, barátságos. A szállás tiszta, rendezett, felszerelt, szép, kellemes hangulatú. ( bár egy fürdő dézsát el tudnék még képzelni ahonnan a gyönyörű kilátást lehetne csodálni)
A fakuckó közelében minden megtalálható amire csak szükség lehet. Bátran ajánlom bárkinek, nagyon jól éreztük magunkat.

2023.07.14.

Mindent felülmúlt a csodás kilátás és a levendulaültetvény illata.

2023.07.01.

Gyönyörű hely, páratlan kilátással, igazi nyugalom szigete. Mind a ház, mind a környezet igényesen van kialakítva és karbantartva. A szállásadó közvetlen és segítőkész. Biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk!

2023.06.13.

Fantasztikus a kilátás, megnyugtató a környezet, tökéletes a városi tömeg után kikapcsolódni, az ember el udja felejteni a nyűgjeit itt, finom a közeli étterem kinálata, kedves és intelligens a szállásadó.

2023.06.01.

A szállás még szebb és jobb a valóságban, mint ahogy elképzeltem, tágas belülről, tökéletesen megtervezett és kivitelezett új faház, makulátlan tisztasággal, páratlan panorámával, csodás kerttel, levendula-illattal. A csend és nyugalom az első perctől gyógyító hatással volt rám. A házigazda nagyon kedvesen fogadott és tájékoztatott minden környékbeli program-lehetőségről, aminek köszönhetően megtudtam, hogy sétatávra található a vadaspark, ahol ablakos leshelyről közvetlen közelből tudtam megfigyelni a muflonokat, szarvasokat, vaddisznókat a kismalacaikkal.

Egyébként a vadasparkban több hektáron szabadon mozoghatnak, nincsenek kerítések közé zárva és mi is köztük mozoghatunk, ha nem szaladnak el, ha mégis, akkor a leshelyen ha csendben maradunk, maguktól arra fognak jönni, 1 egész órát bent töltöttem a lesben, kis várakozás után, újabb állatok érkeztek. 17 óra körül amikor épp távozni készültem, etetési idő volt, így a gondozónak köszönhetően lehetőségem volt kézből etetni egy szelíd szarvast. Nekem egyedülálló élmény volt. Hazafelé a csodaszép kis tó partján pihentem meg.

A szálláshelyet és a települést csak ajánlani tudom, biztosan vissza fogok/fogunk térni akár elvonulni, akár kipróbálni a termált, amit most kihagytam, akár újra megfigyelni a vadállatokat természetes közegükben. Hálásan köszönök mindent.

Jó tanács: az erdőbe készülve érdemes alaposan befújni magunkat szúnyog riasztóval, valamint minél kevesebb csomaggal érkezni, mert a faház kocsival alulról megközelíthető, így egy lépcsősoron kell felmenni, a meredek telek-viszonyok miatt, amiért cserébe az örök panoráma kárpótol.

2023.05.27.

Visszatérő vendégek voltunk és nem utoljára jártunk erre! Köszönjük István!

2023.05.20.

A szállás csodálatos, amint megérkeztem egyből megérintett. Igényesen kialakított hely, látszik, hogy a tulajdonos szívvel készítette azt. Megismerve Őt, méginkább ez a véleményem, nagyon kedvesen fogadott, jókat beszélgettünk megérkezésemkor és távozásomkor egyaránt. Ha tehetem, még többször visszatérek 🙂

2023.05.15.

A fakuckó kényelmes és otthonos, ideális a csendes kikapcsolódásra. A ház minden szükséges konyhai és fürdőszobai eszközzel felszerelt. István, a tulajdonos végtelenül kedves és segítőkész, jól ismeri a környéket, és sokféle programot ajánlott.

2023.05.02.

Végtelenül kedves, udvarias, segítőkész a természetet ismerő és szerető szállásadó, aki nagy szeretettel viseli gondját ennek az ÁLOM KUCKÓNAK! Óriási nyugalomban csodálatos környezetben és ízlésesen berendezett faházban pihentünk, amiért igazán hálás vagyok és jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek!

2023.04.11.

Hasonló faházat szeretnénk építeni. Sok hasznos információt kaptunk.

2023.03.27.

Nagyon kellemes környezetben sikerült egy jót pihenni. A faház gyönyörű és tiszta volt, valamint jól felszerelt. Nagyon jól éreztük magunkat!

2023.02.06.

Csendes, csodás környezetben (főként télen amikor hó van) a nyugalom szigetén. Szép, tiszta, jól felszerelt faházikó, segítőkész és barátságos tulajjal. Mindenkinek ajánlom aki szeret elvonulni egy csendes helyre.

2023.01.23.

Csend, madárcsicsergés, nyugalom, szemet gyönyörködtető kilátás. A szállás pedig rusztikus, kényelmes, jól feszerelt. A tulajdonos barátságos, segítőkész, felkészült.

2023.01.17.

Tisztaság, gyönyörű környezet. Kedves házigazda. Talán egy építő jellegű fejlesztés a tulajdonosnak: egy jakuzzi, dézsafürdő még szuperebbé tenné a helyet 🙂

2023.01.01.

Ragyogó tisztaság, kedves és segítőkész házigazda, nyugalom.

2022.12.19.

Nagyon kedves kis faház az erdő közelében. A szállásadó roppant barátságos, segítőkész, látszik, hogy mennyire szívén viseli a ház sorsát. A kilátásban sajnos annyira nem tudtunk gyönyörködni, mert az ott töltött idő alatt, nagyrészt köd volt. Ennek ellenére mégis maximálisan ki tudtuk élvezni a helyet és annak varázsát.

2022.12.02.

Szállás hangulata, feltölti a lelket, harmóniát teremt az elmében. A „vándor” érzelmekben gazdagabban kiegyensúlyozottabban távozik, mint ahogy érkezett.

2022.11.28.

Teljesen meg vagyok elégedve a szálláshellyel, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik a városi zajoktól távol. A kilátás valami elképesztő, a közelben 15-20 perces sétára, kilátó, horgásztó és több étterem is található. Amint lesz időm, mindenképp vissza fogok még látogatni!

2022.11.04.

Gyönyörű helyen és környezetben egy igényesen kialakított csodálatos faház, amit beleng a fa fantasztikus illata. Tiszta, jól felszerelt, nagyon kedves szállásadóval, kb két percre egy nagyon finom étteremmel minden igényünket kielégítette. A közelben rengeteg kirándulási, túrázási lehetőséggel. A rendezett kertben csicseregnek a madarak és reggelente őz legel a fűben. Ha csendre, nyugalomra, romantikára vágysz ezt látnod kell. Köszönjük, hogy ezt mind átélhettük és remélem megadatik még, hogy visszatérjünk!

2022.11.01.